“Tetris, het puzzelspel bij uitstek, terug bij WiiWare met een ongeëvenaard aantal modi.” - Nintendo Power

Tetris ken je, maar weet je ook hoe je moet feesten? Tetris Party brengt gloednieuwe manieren om van Tetris te genieten met 18 spannende modi, online-gevechten en games met verschillende spelers voor plezier met vrienden en familie. Aangezien je met de Wii speelt, is zelfs de manier waarop je Tetris speelt, gloednieuw: je kunt de Wii-afstandsbediening, Wii Balance Board of de Traditionele Controller gebruiken om je te vermaken.

Het spel controleren met de Wii-afstandsbediening of de Traditionele Controller. Gebruiksvriendelijke knoppen maken van Tetris kinderspel voor klein en groot. Gebruik de Wii-afstandsbediening voor “richten en schieten” om de speciale voorwerpen in de modi met meerdere spelers te benutten.

Nieuwe modi, zoals Tetris met zijn 2en, Ruimte voor duels, Veldklimmer, Levelracer en Schaduw, zijn maar enkele van de vele leuke manieren om te genieten van de populairste videogames aller tijden. Elke modus kan voort worden aangepast voor de perfecte Tetris-ervaring.

Snel aan de slag

Heb je wat extra hulp nodig met het spel? Onze handige snel-aan-de-slag-gids zal je helpen snel vertrouwd te raken met Tetris Party. Download het document en druk het af voor later gebruik.

Adobe Acrobat Logo
Download

Gebruik je Nintendo Wi-Fi-verbinding om op internet te spelen tegen andere tegenspelers overal ter wereld.

Spelmodi

 • Marathon

  Klaar om je grenzen te verleggen?

  Het traditionele spel van Tetris daagt je uit zoveel mogelijk punten te winnen over 15 spelniveaus of zal je uithoudingsvermogen testen in de modus “Eindeloos”.

  Marathon Screen Shot One

  Let goed op je Mii. Je Mii reageert op jouw spelniveau!

  Marathon Screen Shot Two

  Tot 4 spelers. Schakel de speciale voorwerpen in om het nog spannender te maken.

 • Veldklimmer

  Vind je weg naar de top!

  Help de kleine klimmer slingerend zijn weg naar de top van het veld te vinden door een pad met de Tetriminos aan te maken. Je geraakt voorbij de controlepunten langs de weg door speciaal gemarkeerde vlaggen te bereiken. Zo ga je naar het volgende niveau.

  Field Climber Screen Shot One

  Je klimmer kan maar één blok tegelijkertijd opklimmen. Stapel je Tetriminos dus zorgvuldig, zodat geen hindernissen worden gecreëerd waar hij niet over kan.

  Field Climber Screen Shot One

  Dit is een wedloop naar het doel! De snelste speler wint. Let goed op waar je de Tetriminos laat vallen; je zou je klimmer in de val kunnen laten lopen, of nog erger, kunnen verpletteren.

 • Levelracer

  Laat je Tetrimino naar de finish rennen!

  Gebruik al je Tetris-vaardigheden om een Tetrimino doorheen een schuivend parcours te loodsen om de finish te bereiken. Wanneer je het parcours voor beginners onder de knie hebt, probeer het dan eens met een parcours voor gevorderden.

  Stage Racer Screen Shot One

  De sleutel tot succes is te weten wanneer je de Tetriminos naar rechts of naar links draait.

  Stage Racer Screen Shot Two

  Je wint als je als eerste de eindstreep overschrijdt of langer overeind blijft dan je tegenspelers wanneer je navigeert doorheen dezelfde smalle doorgangen.

 • Schaduw

  Vind de verborgen afbeeldingen!

  Laat Tetriminos heel precies in het veld vallen om de schaduw op te vullen. Nieuwe Mino-figuren zijn bijgevoegd voor een grotere variëteit in de puzzels. Gebruik ze verstandig, anders verlies je procenten om buiten de lijnen de kleuren!

  Shadow Screen Shot One

  Probeer om de puzzel voor 100% op te vullen om de meeste punten te verdienen.

  Shadow Screen Shot Two

  De puzzel eerst voltooien is goed. Sla echter niet te veel stukken over, anders kunnen je tegenstanders het op nauwkeurigheid winnen.

 • Met zijn 2en

  Je moet met twee zijn om te “Tetrissen”!

  Speel tegelijkertijd met een vriend op een extra groot veld. Elke speler controleert specifieke Tetrimino-figuren. Communicatie met je partner is dus nodig om slimme zetten uit te voeren en hoog te scoren. Met zijn 2en kan maar met twee spelers worden gespeeld.

  Co-op Screen Shot

  Duidelijke communicatie en 100% samenwerking zijn de sleutels tot succes!

 • Strijdvelden

  Deze ruimte is van mij!

  Probeer om zo veel mogelijk ruimte van het veld van je tegenspeler te winnen. Laat Tetriminos vallen om delen af te sluiten. In deze modus speel je om de beurt. Ruimte voor duels kan maar met twee spelers worden gespeeld.

  Duel Spaces Screen Shot

  Spelers voeren om de beurt hun zet uit. Laat geen ruimte open die je tegenspeler kan veroveren.

 • Wii Balance Board

  Gooi je gewicht in de schaal!

  De Wii Balance Board heeft de wereld van gaming stormenderhand veroverd met Wii Fit. Je kunt het spel nu gebruiken om op een hele nieuwe wijze Tetris te spelen. Leun naar links en naar rechts om de Tetriminos naar links of rechts te verplaatsen; leun vooruit of achteruit voor hogere valsnelheid; hurk om ze te draaien!

  Wii Balance Board Screen Shot 1

  Een smal veld en eenvoudige Mino-figuren zullen je helpen om het spel te leren spelen.

  Wii Balance Board Screen Shot 2

  De ultieme training en lichaamsoefening met je computer.

  Wii Balance Board wordt samen met Wii Fit apart verkocht.
 • Wi-Fi-gevecht

  Daag de rest van de wereld uit!

  Gebruik je Nintendo Wi-Fi-verbinding om op internet te spelen tegen andere tegenspelers overal ter wereld. Zoek vrienden of maak speciale gamerooms aan waar anderen met jou kunnen spelen. Een fluitje van een cent om een wedstrijd met je vrienden te organiseren! Speel met voorwerpen voor nog meer plezier!

  Wii Balance Board Screen Shot 1

  Gebruik de Wii-afstandsbediening om voorwerpen naar je tegenspelers te richten en af te vuren!

 • Meer

  De party stopt nooit!

  Met Tetris Party krijg je andere modi om je te vermaken, alleen, met vrienden en familie of tegen de rest van de wereld.

  Beginner's Mode Screen Shot

  Leer de basisprincipes van Tetris met eenvoudige figuren en een smal veld. Ideaal voor groot en klein!

  Hot Lines Screen Shot

  Het is gekkenwerk om willekeurig gekozen lijnen te wissen in de bedrieglijk moeilijke modus Hete Lijnen.

  Records Screen Shot

  Je hebt de statistieken in het spel om te zien welke vorderingen je maakt. Meer dan 130 resultaten worden voor je inspanningen toegekend.

Wat is WiiWare?

WiiWare geeft je toegang tot nieuwe Wii-software die je exclusief in het Wii-winkelkanaal kunt kopen en downloaden. MEER INFO